Artefaktua : Irene Aldasoro - Aldasoro, Irene; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2019ko denboraldia, otsailak 9)
Booktuberra: Markel, Unai eta Luka (Galdakaoko Elexalde Institutua) - "Jessicaren itzala" (Andrew Norriss)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak