Artefaktua : Edorta Jimenez - Jimenez, Edorta; Euskal Irrati Telebista; Nabarro, Omar (Donostia : EITB, 2019)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2019ko denboraldia, apirilak 14).
Booktuberra: Maren (Tuterako Argiako Ikastola) - "Uda bat Senegalen" (Lur Gallastegi)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Telesaioak; Baliabide digitalak