Artefaktua : Patxi Iturregi - Iturregi, Patxi; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2019ko denboraldia, urriak 15).
Booktuberra: Mario Fernandez Nieto - "Altxor Ugartea" ( R. L. Stevenson)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak