Etxe honetan - Usandizaga, Aintzane; Gaston (Arre : Pamiela, 2019)
Etxean arauak jartzera ohituta dagoen aitatxi baten eta honen egunerokotasuna eta errutina hankaz goiti paratzera datorren ilobaren arteko harremana da gaia. Edonori ezagunak egin ahal zaizkigun egoerak bizitasunez kontatu eta marraztu dituzte autoreek, umorea maisuki erabiliz eta irribarrea lehen minututik sorraraziz. Irakurleak erabaki dezala nork agintzen duen ETXE HONETAN.
5 urtetik aurrera (urdina)
Albumak sortzeko XIII. Etxepare saria 2019
Keywords: Aitona-amonak eta bilobak; Etxeko lanak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak