Iparraldeko ibilbidea : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Igoera atsegingarria: hasi Itsasutik, Atharriko lepotik barrena iragan, eta, gailurrez gailur, Atharri tontorreraino eta haren inguruko Urrezti haitzetaraino heldu arteko ibili ederra.
Keywords: Lapurdi -- Deskribapenak eta bidaiak; Antzerkia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak