Agurainen 75 ordu euskaraz - Mimentza, Anton; Ezkerro Najera, Mikel (2019)
Agurainen 2016ko azaroan egin zuten 75 Ordu Euskaraz ekimena aguraindarrak aktibatzeko asmoz. Arabako Foru Aldundiak proposatuta eta diruz lagunduta ekimena azaltzeko bideo dokumental bat sortu dute, 20 minutukoa. Aguraindarren testigantzak, antolatzaileen adierazpenak, eszenifikazio batzuk eta Aguraingo irudi ederrez osatu dute dokumentala.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Gizarte-mugimenduak; Baliabide digitalak; Euskara -- Erabilera -- Agurain (Araba); Euskara -- Normalizazioa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak