Amu begetala - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2019)
Loreak ederrak direla. Baina marketin hutsa da, petaloetatik hasita. Kolore biziak dituzte, polinizatzaileak erakartzeko, eta egitura aproposa. Zenbat petalo ditu lore batek? Eta nola iritsi da kopuru horretara?
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Biologia; Botanika; Bilakaera; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak