Saturna - Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Belmonte, Jose (Donostia : Elkarlanean, 1998)
Zoriontsu bizi zen katu baten historia da hau. Saturna zuen izena. Egun batean erabat aldatu zen bere bizimodua. Handik aurrera ez zaio abentura eta arriskurik faltako. Behin telebistan ere azaldu zen.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak