Badmintona : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 6 - Rivero Solachi, Unai; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (2015-2016 ikasturtea) (; [SOHAT] ; Irale, 2016)
Unitate didaktiko honetan bat baten aurkako ekintzen dominioa lantzen da -bigarrenasailkapenean-. Dominio horren helburua da ikasleek ingurune egonkorretan aurkariadesorekatzea, indar-harremana norberaren alde jartzeko.
2016/04/12
LMH, 6.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak