Aronsonen puzzlea : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 6 - Sarriegi Ulibarri, Amaia; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (2015-2016 ikasturtea) (; [SOHAT] ; Irale, 2016)
Unitate didaktiko honetan elkarlaneko ekintzen dominioa lantzen da -hirugarrenasailkapenean-, eta dominio horren helburu nagusia da ikasleak ingurune egonkor batean xedekomun bat lortzeko aritzea. Unitate honi dagokionez, beste gela batzuetako ikasleentzat egingoduten emanaldirako ekintza motor batzuk ikastea izango da helburu nagusia.
2016/04/07
LMH, 6.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak