Antzara-jolasa : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 5 - Sarriegi Ulibarri, Amaia; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (2015-2016 ikasturtea) (: [SOHAT], Irale, 2016)
Unitate didaktiko honetan elkarlaneko ekintzen dominioa lantzen da -hirugarrenasailkapenean-, eta dominio horren helburu nagusia da ikasleak ingurune egonkor bateanelkarlanean aritzea xede komun bat lortzeko. Unitate honi dagokionez, xedea izango da mahaijolas baten taulan helmugara iristea
2016/04/11
LMH, 5.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak