Mendiko bizikletaz jolasean : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 4 - Eriz Gongeta, Ruben; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (2015-2016 ikasturtea) (: [SOHAT] Irale, 2016)
Unitate didaktiko honetan ziurgabetasun-inguruneko ekintzen dominioa lantzen da -bosgarrenasailkapenean-, eta helburu nagusia da ikasleak trebatzea egoera eta ingurune ez ohikoetan,bizikletaz egindako desplazamenduetan moldatzen jakin dezaten.
2016/04/11
LMH, 4.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak