Irristaketa : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 4 - Eriz Gongeta, Ruben; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (2015-2016 ikasturtea) (; [SOHAT] Irale, 2016)
Unitate didaktiko honetan bakarkako ekintzen dominioa lantzen da -lehena sailkapenean-, etahelburu nagusia da ikasleak egoera eta ingurune egonkorretan, gero eta jokabide motoreraginkorragoak lortzen joatea.
2016/04/11
LMH, 4.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak