Joko tradizionalak eta herri-kirolak (arazo-egoera) : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 3 - Irazabal López, Asier; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (Eibar) (Eibar : Irale ; [SOHAT], 2017)
Unitate didaktiko honetan, bakarkako ekintzen dominioa lantzen da -lehena sailkapenean-, etahelburua da ikasleek hainbat ingurune egonkorretan jokabide motor eraginkorrak izaten ikasteaeta beren buruarenganako konfiantza areagotzea. Horretarako, norberaren mugak ezagutu,ahalegina eta jarraikitasuna balioetsi eta gizabanako diren aldetik hobetzeaz gain, norberarenaurkako erronka motorrak gainditu beharko dituzte.
2017/03/01
LMH, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Arazo-egoerak; Unitate didaktikoak