Mendi-ibilia : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 3 - Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : [SOHAT] ; Irale, 2017)
Unitate didaktiko honetan ziurgabetasun-inguruneko ekintzen dominioa lantzen da -bosgarrenasailkapenean-, eta helburu nagusiak dira ikasleek hainbat ingurune ezohiko eta aldakorretanmugitzen ikastea, eta beren buruarenganako konfiantza eta segurtasuna areagotzea.
2017/03/06
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak