Munstro-harrapatzaileak : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 2 - Jaio Gómez de Segura, Itsaso; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale ; [SOHAT], 2017)
Unitate didaktiko honetan elkarlaneko ekintzen dominioa lantzen da -hirugarrena sailkapenean-,eta helburu nagusia da ikasleek ingurune egonkorretan xede komun bat lortzeko elkarrekintzanaritzen ikastea. Zeregin horretan, ikasleen arteko interakzioa ezusteko egoeren iturri izango da,eta egoera horiek menderatzeko, etengabeko egokitzeak egin beharko dituzte.
2017/04/26
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak