Jolasak ikastetxe inguruan : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 2 - Agirre García, Gaizka; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : [SOHAT] ; Irale, 2017)
Unitate didaktiko honetan ziurgabetasun-inguruneko ekintzen dominioa lantzen da -bosgarrenasailkapenean-, eta helburu nagusia da ikasleek hainbat ingurune ezohiko eta aldakorretan jokabide motor eraginkorrak izaten ikastea eta beren buruenganako konfiantza eta segurtasuna areagotzea.
2017/03/06
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak