Linsay eta banbuzko basoa : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 1 - Casado Rezola, Miren; Leon, Patxi; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea) (: [SOHAT], 2018)
Unitate didaktiko honetan elkarlaneko ekintzen dominioa lantzen da, -hirugarrenasailkapenean-, eta helburu nagusia da ikasleak, ingurune egonkorretan, xede komun batlortzeko elkarrekintzan aritzea. Zeregin horretan, ikasleen arteko interakzioa emango daproposatutako egoeretan parte hartzen duten bitartean. Egoera horietan jarduteko, beren jarreraneta mugimenduetan etengabeko egokitzeak egin beharko dituzte.
2018/11/07
LMH, 1.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak