Txokotan jolasean : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 1 - Antxia, Ander; Gorbea Ugarte, Jabi; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea) (: [SOHAT], 2018)
Unitate didaktiko honetan, bakarkako ekintzen dominioa lantzen da -lehena sailkapenean-, etahelburua da ikasleak hainbat ingurune egonkorretan jokabide motor eraginkorrak izaten ikasteaeta beren buruarenganako konfiantza areagotzea. Horretarako, norberaren gorputza eta mugakezagutu, ahalegina eta jarraikitasuna balioetsi eta gizabanako diren aldetik hobetzeaz gain,norberaren aurkako erronka motorrak gainditu beharko dituzte.
2018/11/07
LMH, 1.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak