Ingurumen-hezkuntza eta -kontrola : 2. mailako erronkak lantzen - Vicario, Herminia; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2019)
2. mailan ikasgelan lantzen ditugun erronkak: Lehenengo bi erronka, kokatzeko eta erronkaren metodologia azaltzeko. Azken bostak erronka teknikoak dira: Interpretazio zentro bat sortuko dute (1. ,2. eta 3. erronka). Bolibian, ingurumen programa egingo dute (4. erronka ) Ikasleek DBHkoentzat eta Batxilergokoentzat eskolako laborategian tailerrak egingo dituzte (5. erronka)
Goi Mailako Zikloa (2. maila)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak