NINIKA proiektua : Biologia - Geologia (3. DBH) (arazo-egoera) - Etxegarai Irigoien, Ane; Urzelai, Amaia; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2019)
Lan honen helburua proiektutan oinarritutako metodologia (PBL) aplikatzeko material didaktikoa aurkeztea da. Heziberri Hezkuntza-eredu pedagogikoak konpetentzien araberako ikuspegitik eskatzen dituen aldaketak kontuan hartuz (bereziki, metodologia, ebaluazioa eta zeharkako konpetentzien arloetan), 3. DBHko Biologia- Geologia ikasgaiko curriculum osoa lantzeko diseinatu dira. Aipatutako aldaketak edo berrikuntzak ezartzeko, proiektuak diseinatu, ebaluaziorako tresnak garatu eta IKT-ak integratu dira.
2019/03/05
DBH, 3.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Unitate didaktikoak; Arazo-egoerak