Javier Balda : [erakusketa] : maiztasunak = frecuencias - Balda, Javier; Gipuzkoa. Foru Aldundia; Koldo Mitxelena Kulturunea ([Donostia] : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Turismo, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2018)
2018ko irailaren 13tik azaroaren 10era Koldo Mitxelena Kulturuneko Ganbara Aretoan egindako erakusketaren katalogoa
Testuak euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Balda, Javier -- Erakusketak; Monografiak