Ardi galdua - Azkue, Resurreccion Maria (1864-1951); Perez Gaztelu, Elixabete; Toledo Lezeta, Ana María; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2018)
Euskaltzainak izeneko bilduma berrian euskaltzain izan diren eta direnen obrak eta eurei buruzko azterketak argitaratuko dira, Akademiaren historiarako esanguratsu gertatu diren hainbat egileren lanak ere alboratu gabe.
Bibliografia
Keywords: Monografiak