Grimpeneko aztia - Rossell, Judith; Arratibel, Miren ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Stella bainuetxe hotel batean egonaldia egiten ari da, Withering-by-Sea izeneko kostaldeko herrian. Hiru izebek eta neskameak ez diote begirik gainetik kentzen, eta aspertuta eta apur bat etsita bizi da. Gau batean, ordea, sekretu arriskutsu baten berri izango du: bere bizia eta lagun batzuena arriskuan jarriko duen sekretu baten berri.
12 urtetik aurrera (hioria)
Withering-by-Sea
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura