AEBetako Dakota Access oliobidea ibilbidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Hilabeteak daramatzate protestan Red Warrior kanpalekuan, Ipar Dakotako Standing Rock erreserban. AEBetako berrehun tribu inguruk indarrak batu dituzte, Dakota Access oliobidea egiteko prozesua gelditzeko. (S0(BArriskuan dago gure bizimodua(S1s
Keywords: Baliabide digitalak; Petrolioaren garraioa; Dakotak; AEB -- Talde etnikoak; Erreferentzia-materialak; Irudiak