Aladin eta kriseilu miragarria - Aubarell, Eva; Maier, Ximena; Yetano Larrazabal, Iraia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2017)
Betiko ipuinak haur txikienen eskura. Testuak laburrak eta adierazkorrak dira, eta marrazkiak gaur egungoak eta esanguratsuak. Bukaeran ipuinaren bertsio luzeago bat eskaintzen da eduki eta xehetasun gehiagorekin.
3-6 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lapurrak; Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak