Zer da gerra? - Euskal Herriko Ahotsak; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) (: [Eitb], 2018)
1936ko gerrako ume-gaztetxoak eta gaur egungoak agertzen dira ikus-entzunezkoan, beraientzat gerra zer den kontatzen.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Oroimen kolektiboa; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak