1 baino +; Has Gasteizen euskaraz bizitzen - Ezkerro Najera, Mikel (2019)
Gasteizko Euskaraldiaren barruan egindako lan honetan hamaika elkarrizketa bildu dute, horren aurreko, barneko eta osteko sentsazioak azaltzen. Gasteizen euskararen egoeraren erradiografia da.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Gizarte-mugimenduak; Baliabide digitalak; Euskara -- Normalizazioa; Euskaraldia; Euskara- -- Erabilera- -- Araba; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak