Teknopolis : gaueko izakiak : 2019 denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Carton Virto, Eider; Jauregi, Oihana; Leturia, Iänaki; Ochoa de Eribe, Alaitz; Roa, Guillermo; Zubia, Bego; âAlvarez, Inma; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista; Naturtzaindia Elkartea (Bergara) ([S.l.] : EITB, 2019)
Euskal Herrian 25 saguzar espezie bizi dira. Natura 2000 sareko Ernio-Gazume eremuan horietako batzuk bizitzeko leku aproposa aurkitzen dute. Alkizako udalarekin elkarlanean, Naturtzaindia naturaguneko saguzar-espezien katalogoa egiten ari da. Aurkikuntza harrigarriak egin dituzte eta Teknopolisek horietako batzuk erakusteko aukera du.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Ingurumena; Biologia; Zoologia -- Saguzarrak; Saguzarrak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak