Gasoilaren ordezko erregaiak - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2016)
Petrolioaren gas likidotua, gas naturala, bioerregaiak, ibilgailu elektrikoa eta hidrogenoa dira Europar Batasunak ordezko erregaitzat hartzen dituenak.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Energia; Energia berriztagarriak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak