Hilezkortasunaren sekretua - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2016)
Hidraren hilezkortasunaren sekretuetako bat ugaltzeko sexurik ez izatea da. Sekretu hori eskuratuko bagenu, prest egongo ginateke sexurik gabe betiko bizitzeko?
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Zoologia; Biologia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak