Lurra itzotz-bola bat izan zenekoa - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2016)
Itsasoaren mailak gora eta behera egiten du, glaziazioen bilakaeraren arabera. Duela 650 milioi urte, planeta osoa izoztu zen, eta itsasoa desagertu zen.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Geografia; Klimatologia; Ozeanografia; Ingurumena; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak