Gorputzeko balbulak - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2017)
Autoetan, balbularik ospetsuenak motorraren zilindroenak dira, eta kopuruan 16 baldin badira kalitatearen adierazgarri dira. Gorputzean, berriz, bihotzekoak dira ospetsuenak. Eta balbula-kopurua baldin bada kalitatearen neurria, giza gorputza sekulako makina da.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Anatomia; Fisiologia; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak