Azalaren kolorea, eboluzioaren margoa - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2017)
Eboluzioari esker, gizakion azalaren kolorea eraldatu egin da tokian tokiko beharren arabera.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Bilakaera; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak