Asmatu nor naizen : etxaldeko animaliak - Bureau, Sophie; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Belardian bizi naiz. Neguan, belar ondua ematen didate. Nire errapeari esker, esnea ematen dut... Liburu honetan, etxaldeko bost animalia aurkitu behar dituzu, piktogramen laguntzarekin eta argibideei jarraituz: non bizi diren, zer jaten duten, zer itxura duten ... Orrialdeetan aurrera egin ahala, irudi bat osatzen joango da, animalia guztiz agertu arte. Bukaerara iritsi aurretik ezagutuko ote duzu?
5 urtetik aurrera (Urdina)
Devine qui je suis - Les animaux de la ferme
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak