Mirentxu Skate ([Bilbo] : Baigorri, 2004)
Mirentxu Skate euskaraz egindako animazioko film laburra dugu. Film horretan neskato batek mamutxak ezagutuko ditu. Gaur egungo kontuekin nahasirik ikusiko ditugu gure mamutxak, Mirentxuren adoreari esker. Goza ezazu zure senideekin. ...Eta gainera, Euskal Ipuinen 6. bilduma, 10 ipuin euskaraz eta ingelesez.
Azken Putz taldea = Azken Putz ; Gaizkin eta Aitortxo = Gaizkin and Aitortxo ; Ortziren mendebetetzea = Ortzi's century-day ; Gaiztoa izaten ikasi nahi zuen neskatila = The little girl who wanted to be wicked ; Mairuren koadernoa = Mairu's notebook ; Sorgin-en katu beltza = The witch's black cat ; Mamutxen pizzeria = The magical creatures' pizzeria ; Nork zainduko du Aitortxo? = Who's going to look after Aitortxo? ; Manhattan beltz ; Betizuren altxorra = Betizu's treasure
6 urtetik aurrera (urdina)
Testuak: euskara eta ingelesa
Keywords: Filmak; Haur eta Gazteentzako Literatura