Hitzak ([S.l.] : Ballon, 2019)
Urrats txikiak bildumako izenburu bakoitza txikienen garapena urratsez urrats jarraitzeko dago diseinatuta. Urrats txikiak bildumak hizkuntza barneratzen laguntzen du eta zure seme-alabei euren eguneroko gauzak ezagutzen laguntzen die.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura