Arabako ibilbidea : Oion - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Mantiblek Ebro ibaiaren ertzetan zeuden bideak lotzen zituen behiala. Errioxako erraldoi sonatu hark zazpi begi zituen, eta 164 metro luze zen.
Keywords: Baliabide digitalak; Araba -- -Deskribapenak eta bidaiak -- Oion; Erreferentzia-materialak; Irudiak