Euskara Euskalkien mapa lehen eta orain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Aldatzen ari da mapa. Orain 150 urte egin zuen euskalkien lehen mapa Bonapartek. Koldo Zuazok egin ditu azkenak, eta uste du bateratze bidean sartuta daudela euskalkiak. Zatiketa bat sumatzen ere ari da: Hegoaldea eta Iparraldea. Beste batasun bide bat proposatu du: tokiko estandarrak egitea.
Keywords: Euskalkiak -- -Mapak; Euskalkiak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak