Bilbo - Egia, Lutxo; Urmeneta, Asisko; Campistron, Dom; Nieva, Estibalitz (Donostia : Elkar, 2019)
Bilbon barrena bisita gidatua egiteko proposamena da hau. Orain kale bat, gero zubi bat, hurrena historia puska bat... hiriko eskulturen inbentarioa eginez abiatuko du gidariak ibilbidea Bilboko baldosetan barrena, hiri zahar, bizi eta erakargarria eraikiz, bilbotarren bizipenen bitartez. Bilduma berean daude Baiona, Donostia, Donibane Garazi, Gasteiz, Iruñea eta Maule-Lextarreko gidak. ARIAN Irakurgai mailakatuen bilduman ipuin, nobela eta testu periodistikoak biltzen dira, A1, A2, B1 eta B2 mailetara egokituta. Liburu guztiek dute audio-liburua testu idatziarekin batera, ulermena lantzeko ariketak eta hiztegi laburra.
B1
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Euskara -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak