Botilako jeinu misteriotsua - Knister; Rieger, Birgit; Echeverria, Miren Zeruko; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2013)
Kikak oso albiste txarraren berri izan du: Ponien etxaldea bota egingo dute! Danik, berriz, botila misteriotsu bat aurkitu du arrebaren logelan... Zer izango du barruan? Jeinu bat, agian? Barruan jeinu bat badu, litekeena da desirak egia bihurtzea. Eta ponien etxaldea salba dezan eskatzea baino desira hoberik ez dago!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und der gehimnisvolle Flaschengeist Suki
Keywords: Magia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sorginak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura