Elkano : lehen mundu bira - Pinto, Susana; Alonso, Angel ([S.l.] : Dibulitoon studio, 2019)
Murgildu zaitez abenturarik sinestezinenean eta ezagutu lehen mundu biraren nondik norakoak. Bost ontzik ekin zioten bidaiari, baina batek bakarrik lortu zuen itzultzea. Marinel ausart bat izan zen ontzi hartako kapitain: Juan Sebastian Elkano.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Elkano, Juan Sebastian -- (ca. 1476-1526); Esploratzaileak; Munduaren inguruko birak -- Haur eta gazteentzako liburuaK -- XVI. m; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Biografiak