Amatxok txirikordak zeramatzanean - Pasamar, Concha; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2018)
Arratsalde euritsu batean, argazki zaharren kutxa bat agertuko da eta atea irekiko dio iragan ez oso aspaldiko baina hagitz ezberdin bati.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haurtzaroa; Oroitzapenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak