Begi-belarri - Arana, Ricardo; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2019)
Irratiko programazio bat, Lehen Hezkuntzako edozein ikastetxetan garatzeko. Ataza eta jarduera guztiak argudiatuta daude eta ereduak zein baliabideak ematen dira.
2019/04/03
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Soziolinguistika; Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak