Laneko arriskuen prebentzioa. Flipped FOLetik HEZIRAULerako bidean - Tolosa Irigoien, Jon; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2019)
Antonio Guirao Silventek bere "Flipped FOL" web orriko Laneko Prestakuntza eta Orientabidea irakasgaiko Laneko Arriskuen Prebentzioa ataleko PowerPointean dauden ikasgaiak euskaratu dira eta horiekin lotuta dauden bideoen transkripzioak ere, Heziraul web orria osatzeko falta ziren gaiak zirelako.
2019/02/18
Erdi Mailako eta Goi Mailako zikloak
Keywords: Laneko prestakuntza eta orientabidea (Zeharkako modulua); Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak