Musikaren entzuketa aktiboa : entzunaldi baten iruzkina egiteko argibideak - Irisarri Diaz, Palmira; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2019)
Webgune honen bitartez, lagundu nahi diegu ikasle eta irakasleei zenbait sormen-lan ulertzeko, aztertzeko eta balioesteko oinarriak lortzen, haien iritzi estetikoak funtsatzen ikas dezaten eta irizpide sendoak izan ditzaten askotariko kultura- aukeretara iristeko. Horretarako, entzuketen iruzkinak egiten ikasteko erremintak eskaintzen dizkiegu: alde batetik, oinarri teorikoa (musikaren elementuak, aldi historiko bakoitzeko musika-estiloak eta testuinguru historikoa); eta, bestetik, adibide praktikoak eta ariketak.
2019/03/05
Batxilergoa, 2.maila
IRALE. R400. (2013-2014)
Irale - R-400 ikastaroa (2013-2014)
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak