Seme-alabei drogen arloan laguntzea : familientzako gida - Moreno Arnedillo, Gorka ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, 2013)
Gida honen xedea zuen seme-alaba nerabeak drogetatik babesten laguntzea da. Bertan, drogen fenomenoari buruzko informazioa, familian prebentzioa sustatzeko orientabideak eta alarma zantzuak hautemateko tresnak jasotzen dira, bai eta, behar izanez gero, seme-alaben droga-kontsumoari aurre egiteko estrategiak ere.
Keywords: Drogak -- -Kontsumoa -- -Aurrezaintza -- Gidak; Monografiak