Mendekotasun egoeran dauden pertsonentzako arreta antolatzea (unitate didaktikoa) - Fernandez Gutierrez del Olmo, Arantzazu; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2019)
Mendekotasun-egoeran dauden pertsonentzako arreta antolatzea moduluan lantzen den materia (4 unitate didaktiko).
2019/03/25
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak; Baliabide digitalak