Antzerkia. Arte eszenikoen historia - Aramendi Gallardo, Javier; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2019)
Antzerkiaren Historia. Ariketak (Antzezpena)
2019/02/19
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Antzerkia irakaskuntzan; Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak