Teknologia eta emakumea. Begirada berri bat - Avila Rodríguez, Gontzal; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2019)
Emakumearen eta teknologiaren arteko harremana historian zehar
2019/02/25
DBH
Keywords: Emakumeak -- Teknologian; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak